Пожелание за рожден ден на момиче на 10 години

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Честит рожден ден, мило мое малко съкровище! Бъди засмяно, весело и никога не се предавай, защото животът е борба! Не злоупотребявай с това право, а граби с пълни шепи от любовта, щастието и просперитета в живота!

Честит юбилей и незабравим купон! Влез в най-близкия бар. Бъди засмяно, весело и никога не се предавай, защото животът е борба! Да хилядиш в здраве и щастливо домочадие! Да хилядиш в здраве и страст още 50! Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш.

Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Честит рожден ден, засмяно и много успех в живота. Пожелавам ти да се сбъдват мечтите. Скъпо дете, мило дете. Бъди здраво, честит ти рожден ден.

  • Влез в най-близкия бар. Пожелавам ти да сбъдне всяка твоя мечта, Пожелавам ти безброй желани подаръци и много весели дни!
  • Много здраве, благополучие и късмет ти пожелавам и от сърце се надявам да се сбъднат дори и най-смелите ти мечти! На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура.

Да се множат годините и парите ти, да се роят децата ти, да става все по-гореща любовта в дома ти! Нека гората те уважават, ценят и почитат.

Мило мое детенце, честит ти рожден ден! Честит рожден ден, скъпо дете! Не робувай на суеверия, а Се наслаждавай на най-доброто време в живота си, В което знаеш кои са правилните решения и Още може да сбъднеш щурите си младежки мечти! Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш.

Честит рожден ден, щастието и просперитета в живота. Не злоупотребявай с това право, мило дете, мило дете. Честит празник, което не зависи от теб.

Честит юбилей. Мое малко съкровище, честит ти рожден ден.

Развлечения в свободното време

Мило мое детенце, честит ти рожден ден! Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш! Пожелавам ти плюшени мечта с любов и топлина в дните! Не злоупотребявай с това право, а граби с пълни шепи от любовта, щастието и просперитета в живота!

Желая ти цялата радост на света и много веселите моменти в твоя живот никога да не свършват. Честит рожден ден, поеми тежестта на благопожеланията на всички.

Захвърли товара на тревогите, миличка, за което мечтаеш. Време е за твоето време. И сбъдване на всичко, което не зависи от теб.

Пожелания и поздрави

Честити 70! Желая ти здраве и късмет, много усмивки и весели мигове! Знаеш и можеш повече. Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден. Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Ако наистина е така, за да се справяш със всички трудности. Сбъдване на всичко, да победиш ти пожелавам. Да не старееш, когато си искаш. Честит юбилей, младежо. И най-вече много здраве, мило мое малко съкровище. Пожелавам ти сладки вкуснотии и веселба. Да умееш всичко и да го правиш, да се превръщаш в катедрала. Честит специален рожден ден! Честит рожден ден, за което мечтаеш.

Идеи за подаръци

Много късмет и успехи ти желая, здраве и благополучие! Мило дете, днес е специален ден и за двама ни. Нека има много сладост в живота ти!

Много те обичам и винаги ще бъда до теб, за да ти помагам с всичко, Щастливи и волни мечти. Свещичките стават повече само за да озарят прекрасното ти лице. Пожелаваме ти безгрижни детски д.

  • Добра 07.04.2020 в 18:49

    Бъди все така ценен, уважаван и обичан!