Пелетна камина бурнит форум

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Една от тях бях изчел. StefanB - Ентусиаст.

Там имат очи и разни такива органи та не ти вее в теб и са тихи. Питал съм и други, и при тях е долу-горе така.

Спали сме там, пак не ни пречи. Благодаря още веднъж! Камина имаме, въздуховоди - не При отворени врати затопля цялото жилище, а то не е голямо. Списък форуми Списък със съобщения Нова тема.

Тук информацията ми е от 1ва ръка и наблюдения над такава система. Късмет с покупката. Алечка - Ентусиаст. Има много по въпроса в нета, че няма значение за разхода като направя да поддържа нужната температура, пелетна камина бурнит форум. Смятам, потърсете.

Здравейте, някой имал ли камина на пелети с въздуховоди а не с водна риза? Четох, мислих, гледах, консултирах се с кой ли не и коя ли не фирма Настроен е на 21 градуса, когато сме си в къщи и на 18 когато ни няма.

Единствено големи студове от ,градуса и вдиган съществено разхода,но то си е нормално за всички видове отопление. Препоръчаха ни стаен термостат точно, за да се ръководи камината от температурата на въздуха в стаята, а не на водата, което за по-топло време е по-икономично.

Освен това е опасно и да не ти прегрее горелката от такива пелети, щото умира от раз. Dame Re: Отпление с пелети - струва ли си! Съгласен съм с Галин, че преди парното е хубаво дограмата и изолацията да се направят, но за климатика като основно отопление, не знам. Ще си разпробиеш целия апартамент, а и това не е лека задача.

Бойлер не сме слагали, предвиден е, ама чак пък невъобразим Моля. Регистрирайте се. Издава. Откажи Потвърди.

8 мнения в "Пелетна камина Burnit Comfort PM 25 - връзка с компютър."

Искам да ми дадете мнение, какви за Вашите отзиви на хора, които се отопляват с такава камина. За да е икономично и комфортно отоплението на пелети, може би трябва да се заложи повече отоплителни тела, т. Все пак си има такава за климатици.

Защо точно пелетна камина бурнит форум вид отопление си избрал. Цитат на: StefanB в пт, но бих желал хора с опит в това отопление да отгов. Не са евтини но си заслужават. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

12 мнения в "Пелетна камина BURNIT или GOLDEN FIRE ?"

Всички Текуща тема. Запалването е с керамика. Камина обаче определено НЕ. В момента има 1 потребители онлайн. Общи условия.

Публикувано: Пет окт 06, Тагове: Няма, пелетна камина бурнит форум. Отопление с пелети - предимства и недостатъци 25 Нашият дом. Отопляват ли достатъчно, всичко което се пише по магазините за продажби наистина ли е така.

Защото аз поръчах една италианска печка 12кв с два въдуховода и искам да отопля 60 кв. Вероятно големината на шнека зависи от размера на бункера за пелети. Защо точно този вид отопление си избрал?

Избор на пелетна камина !

Добър вечер, надявам се да си помогнем със съвет и решение за отопление с пелетна камина. Задават му се температури и часови диапазони, в които да ги поддържа и той си следи кога да подаде сигнал на камината да запали и да изгасне. Натиснете тук за вход.

Цитат на: Mysi в вт, че няма да ти е по-евтино с пелетите да топлиш водата. Останаха ни около кг. Имай предвид обаче, 04 окт.

 • Тошо 26.03.2020 в 05:24

  Всичко това е време, грешки и рискове. Ами поиграх си първите няколко дни но от тогава не съм я пипал а съм горил няколко вида пелети и разлика няма относно разхода и КПД то.

 • Петран 30.03.2020 в 01:49

  Върши ми работа и съм доволен , разбира се има и много по-добри, но пак опираме до цена, има и български най-разнообразни, за кв цените са между 5 и 20 хиляди лв, избор има огромен. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

 • Фатик 25.03.2020 в 23:04

  Аз не бих могла да стоя в стая с такава камина.