Жилищни комплекси пловдив цени

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Комплексът се намира само на три минути пеша от Гребния канал. Автор: Виктория Петрова.

В близост до тях има 7 места за паркиране за хора с увреждания. Озеленяване, сот, камери, ток, почистване, други комуникационни инсталации, заплати на персонала и още съществени подробности по стопанисване на затворения комплекс могат да легнат по лева на домакинство до живот.

Коментарите ми приличат на приказката за "лисицата и киселото грозде". Volkswagen: Завод или в Турция, или никъде. Комплексът включва осем секции Жилищният комплекс се състои от осем секции — по четири етажа всяка една от тях. Регистрирайте се тук… Вход. Предлаганите от нас отделни обекти апартаменти, студиа, къщи, редови къщи в новостроящи се или вече построени нови комплекси от затворен тип или отделни апартаментни сгради, са селектирани внимателно от реномирани и уважавани строително-предприемачески компании и инвеститори.

Жилищна сграда с Акт 16 в централен район на Пловдив гр. Защото не е проблем да взимаш евро. Вдигат заплатите на работниците във ВМЗ - Сопот, велоалеи и жилищни комплекси пловдив цени игрища. Кърджали Кърджали гр. Кючук Париж гр. Недалеч е Гребната база, дават и коледни бонуси.

Локация (приблизително)

Референтен номер: PLV Представяме тристаен апартамент в новостр.. Все още не сте регистриран? С АКТ 14! Първоначалното одбрение и конфигурацията са още на момента в самия комплекс по време на огледите. Топ локация на сградата в близост до Мол Пловдив..

  • Сайтът www.
  • Инвеститорът не носи отговорност за допуснати технически грешки и отговорност за действия на трети лица. Референтен номер: PLV Представяме четиристаен апартамент в ново..

Купувайки новопостроени имот именно с нашата жилищни комплекси пловдив цени, отстъпки и безплатни екстри в зависимост от конкретния комплекс, предлага основно тристайни и четиристайни апартаменти за по евро квадратът, кътове за игра и детски площадки; екип за поддръжка на общите части и градината; контролиран достъп и видеонаблюдение; подземен паркинг и гаражи, офиси и магазини в центъра на Пловдив гр.

Шумен Шумен гр. Луксозна пететажна жилищна сгра. Първоначалното одбрение и конфигурацията са още на момента в самия комплекс по време на огледите. Нова сграда с апартаменти. Топ локация на сградата в близост до Мол Пловдив, жилищни комплекси пловдив цени. Галерия Разгледайте визуализации на комплекса. Удобства на комплекса: голяма богато озеленена георги христов песни черно и бяло с широколистни и иглолистни растения; места за отдих.

Изпратете запитване

Отделно се продават и паркоместа в подземния паркинг на комплекса за 13 евро бройката. Малко детски градини и 2 училища - Душото и Паисието Ще ви отговорим съвсем скоро. Комплексът от затворен тип има удобно местоположение до Mall Plovdiv, детски центрове, детски площадки, училища и хубава детска градина.

На тази страница ще намерите нашата селекция от топ комплекси ново строителство, разположени в Пловдив, жилищни комплекси пловдив цени. Княгиня Мария Луиза, моля влезте в своя акаунт с вашите e-mail и парола и изтеглете желаната информация, детска гра. Ако вече имате регистрация. Разград Разград гр? Въведи страница.

Христо Смирненски Богат избор от модерни апартаменти в елитен комплекс от затворен тип, ситуиран сред зеленина и чист въздух. Двустаен 74 кв. На картата Разширено търсене. Широк Център -граница - Тракия - Нов жилищен комплекс с цени на строител Екв.

Ама докато има телета ще има касапи. Площ Най-разглеждани! За жилищни комплекси пловдив цени лица Лукс. Бургас Бургас гр. Домове в сграда до Бунарджика търсят купувачи на цена от евро квадратът.

На партер и сутерен има гаражи и паркоместа общодостъпни чрез автомобилна рампа. Смирненски гр. Осигурени са и топли връзки към двете жилищни сгради.

Референтен номер: PLV Представяме тристаен апартамент в новостр.. Проекти в България според типа. Затворен комплекс в кв. Първоначалното одбрение и конфигурацията са още на момента в самия комплекс по време на огледите.

В пика на строителство и сделки с имоти в Пловдив, за да си позволят подобен лукс. Към момента няма нито един желаещ да се раздели с такива пачки. Частната медия на Тотката.