Как се отглеждат безколови домати

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Семената се засяват на дълбочина около 2, см през см. По капилярен път водата стига до корените на растенията. Семена на Шизантус.

Докато растенията са малки, лехата се повива отгоре, като се избягва мокренето на листата. За blog. Реколта: От 6 до 8 тона от декар. Магазин за градината Стара Загора ул. Външният им вид има високи естетически качества, което го прави предпочитан от търговците в търговската мрежа, по пазарите и тържищата, в областта на вноса и износа на земеделска продукция в страната ни.

Магазин за градината Стара Загора ул. Инструменти Семена. Напояване Капково напояване. Това снижаване е необходимо за да се подготви разсада за изкарване на постоянно място. Най-четени Последни.

Време на засяване за разсад Разсада от домати Миляна се приготвя съответно: За ранно производство: 20 януари — 25 февруари; За средно ранно производство: 1 — 30 март; За късно производство: 25 април — 10 май; За отглеждане без разсад — 1 — 10 април; Време за засаждане на разсада Разсада се засажда на постоянните си места след преминаване опасността от падане на слани в района, в който живеете.
 • Семена на копривка Колеус. Семена на Ружа Алцея.
 • Домати Миляна - за безколово отглеждане в морски региони. Семена на Естрагон.

Тревни смески

Добра възможност е и полагането на полиетиленово фолио, което освен от плевелите, предпазва доматените плодове и от гниене, него обаче трябва да съчетаете с капково напояване. Височината на лехата трябва да е см. Семена на Астри. Ако имаш възможност обаче, по добре е все пак да ги повдигаш от земята. За това след първоначалната обилна поливка растенията се засушават за дни,за да могат корените да стигнат до по дълбоките слоеве.

Регистрирай си безплатно блог в Blog. Професионални семена на Цикория.

 • Семена на Тунбергия.
 • Брой семена в 1 грам В един грам се съдържат около — броя сортови семена на домати Николина F1.

Семена на зеле. Стимулиране на семената! Семена на Гипсофила. Семена на Кориандър. Най-често домакинствата съхраняват отгледаните в домашната градина плодове и зеленчуци в мазето. Плодовете са по-здрави тъй като съдържат повече сухо вещество, а отглеждането на високи лехи, с която разполагате и възможността за поливане.

Напишете отзив

Семена на Пасифлора. Contact Us: blog investor. Още от Зеленчуци.

Водата е необходима в най голямо количество,след началото на цъфтежа-в периода на на ливане на плодовете. Домата vanilla wow paladin talent calculator обича и високата влажност на въздуха. Семена на пащърнак. Средства за закрепване. Обзор на Софийска как се отглеждат безколови домати борса АД за периода декември година.

Професионални семена на Праз лук. Домати Миляна - за безколово отглеждане в морски региони Home Домати Миляна - за безколово отглеждане в морски региони.

Енциклопедия

Трудно ми е да си представя как би изглеждал доматеният корен в края на своето развитие. Семена на Целозия Пламъче. Именно за лютеница ми трябват, че по бързо се изваряват:.

 • Семена на ядливи цветя.
 • Повечето градинари предпочитат сами да си отгледат разсада за зеленчуците.
 • Мрежи за защита.
 • Време на засяване за разсад.

Семена на декоративна трева. Семена на Еделвайс. Семена на пащърнак. Семена на киселец. Семена на Винка.

Професионални семена на Домати. Срока на разсаждане на постоянно място става при възраст дни.

Моля въведете Вашите данни!

Семена на домати. Височината на лехата трябва да е см. Семена на фасул боб. Домати сорт "Рома" и " Рио гранде".

Семена на Пореч. Карта на сайта. Професионални семена на Магданоз.